Video | Mijn Lente Fashion Essentials - Retro Sonja
March 17, 2016

This post is only available in Dutch.

Hi iedereen!

De laatste dagen begint het toch echt lente te worden! Het wordt steeds ietsjes warmer, en we krijgen ook steeds meer zonnige dagen. En daarom laat ik jullie deze week mijn lente fashion essentials zien! Dit zijn de kledingstukken en items die ik het liefst draag in de lente, en die in mijn lente garderobe echt niet kunnen missen. Wat vinden jullie van mijn essentials? Zitten jouw essentials er ook tussen, of is jouw lijstje heel anders? Ik ben benieuwd! Mijn Lente Fashion Essentials Video

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

(Visited 4 times, 1 visits today)

0 comments on “Video | Mijn Lente Fashion Essentials”
LEAVE A COMMENT

Warning: Use of undefined constant cs_print_smilies - assumed 'cs_print_smilies' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/5/c/4/retrosonja.com/httpd.www/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 97