Video | De Vegetariër Tag! - Retro Sonja
April 14, 2016

This post is only available in Dutch.

Hee iedereen!

In de video van vandaag beantwoord ik de vragen van de Vegetariër Tag! Deze tag wilde ik eigenlijk al doen sinds Bonnie van Boncolor hem online zette, alweer 4 maanden geleden. En omdat ik deze maand meedoe met de vegan challenge, leek dit me het perfecte moment om ‘m ook echt eindelijk eens op te nemen! In deze tag vertel ik alles over mijn ‘vegetariër-schap’, zoals sinds wanneer ik vegetariër ben, waarom ik dit ben, en meer! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! En ik ben ook wel heel benieuwd; zijn jullie zelf toevallig ook vegetariër (of misschien wel veganist), of wil je het wellicht worden, of ben je het misschien part-time? Ik ben benieuwd! Vegetariër Tag Video YouTube Retro Sonja

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

0 comments on “Video | De Vegetariër Tag!”
LEAVE A COMMENT

Notice: Use of undefined constant cs_print_smilies - assumed 'cs_print_smilies' in /customers/5/c/4/retrosonja.com/httpd.www/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 97

Read previous post:
G-Star RAW Sunglasses, green pashminia fashion blogger outfit
Outfit | A Day in Den Bosch

Hello sweeties! Last Saturday, my boyfriend and I spontaneously decided to go to the Dutch city of Den Bosch. I...

Close