Vintage Mode Challenge

Hi!

Welkom op deze speciale pagina op mijn blog ‘Retro Sonja’! Via deze pagina kan je je aanmelden voor de Vintage Mode Challenge!

Retro Sonja VerzamelaarsJaarbeurs Vintage Mode Challenge Geef je op Winactie Win

Meedoen met de Vintage Mode Challenge op de VerzamelaarsJaarbeurs?
Ben je een vintage en mode liefhebber? Dan is de VerzamelaarsJaarbeurs met met een ruim aanbod aan jaren ’50 jurkjes, vintage hoeden, handschoenen, vintage tassen en sieraden vast wat voor jou! In samenwerking met de VerzamelaarsJaarbeurs organiseer ik deze editie de Vintage Mode Challenge. Bij deze challenge mogen drie vintage liefhebbers, voor een te ontvangen bedrag van 120 euro, op zaterdag 8 april een vintage outfit samenstellen, in het thema ‘Spring Is In The Air’ met als basis een basic zwart jurkje. Als de outfits klaar zijn, worden deze tentoongesteld op paspoppen op een centrale plek op de beurs. Ter plekke kan er gestemd worden door de bezoekers van de beurs. Maar ook online kan gestemd worden op de beste outfit!

Let op! Als basis voor je outfit neem je zelf een basic zwarte jurk mee (of een simpele zwarte rok en top, als je dit niet hebt), en een paar zwarte pumps of andere basic zwarte schoenen, voor het geval je geen schoenen in je eigen maat vindt. Van deze basis items voor de outfit willen we graag van te voren een foto ontvangen, zodat we kunnen uitsluiten dat iemand een voorsprong heeft door een meer getailleerde jurk of schoenen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 23 maart aan, met een korte motivatie (paar zinnen) en een foto waarin jouw liefde voor vintage naar voren komt, via challenge@retrosonja.com. Deelnemers mogen de outfit na afloop houden, en de winnaar van de challenge wint ook nog een vrij te besteden bedrag ter waarde van €250!

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog


0 comments on “Vintage Mode Challenge”
LEAVE A COMMENT

Notice: Use of undefined constant cs_print_smilies - assumed 'cs_print_smilies' in /customers/5/c/4/retrosonja.com/httpd.www/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 97