Talking Style With... Taria-ann from Survivor On Stilettos - Retro Sonja
februari 6, 2016

Hi allemaal!

In de serie ‘Talking Style’ interview ik elke zaterdag een medeblogger over haar stijl, en vraag ik haar o.a. naar tips voor leuke winkels, en hoe je je eigen stijl kan vinden. Dit keer vertelt Taria-ann van Survivor On Stilettos ons alles over haar stijl, en vertelt ze waar ze haar inspiratie vandaan haalt! Tijd dus om haar en haar stijl beter te leren kennen!

Talking Style With... Taria-ann van Survivor On Stilettos

1. Hoe zou je je stijl omschrijven?

Dat is best lastig omdat ik een echte style chameleon ben! Ik kleed me vooral naar hoe ik me voel en ik houd niet vast aan een bepaalde stijl. Wat je wel altijd in mijn kast terug kan vinden zijn statement items. Ik houd echt van glitter, sequins en leer. Momenteel zit ik echt in een sporty chic fase.

2. Wat kunnen bezoekers verwachten als ze op jouw blog komen?

Ik heb recentelijk mijn blog helemaal veranderd. Eerst heette mijn blog Frunettte.com waar ik vooral outfits op poste, maar nu is het veranderd in Survivoronstilettos.com. Survivor On Stilettos is nu echt mijn ‘dagboek’. Het is nu veel persoonlijker en ik deel meer met mijn lezeressen. Meer foto’s, minder tekst en meer updates over fashion, beauty, lifestyle en reizen. Eigenlijk gewoon mijn leven met de focus op fashion!

3. Wat staat er bovenaan je wishlist?

Nu het zo koud is ben ik echt op zoek naar leuke winterschoenen. Ik zag deze van Timberland. Ik heb normaal niet veel met Timberland maar deze vind ik echt zo leuk! Een hele mooie kleur en net wat vrouwelijker :-)

Talking Style With... Taria-ann van Survivor On Stilettos

Talking Style With... Taria-ann van Survivor On Stilettos

4. Wat is je favoriete ‘go-to’ outfit?

Een klassieke Fedora hoed, lange zwarte jas met daaronder een turtleneck, en sneakers. Comfortabel maar toch chic.

5. Wie is je grootste (mode) inspiratie/voorbeeld?

Op dit moment heb ik niet echt een bepaald persoon die echt mijn allergrootste voorbeeld is, al heb ik heel veel respect voor vrouwen als Olcay Gulsen en Negin Mirsalehi. Als het gaat om outfits dan vind ik mijn inspiratie in tv series (Gossip Girl!) en Instagram.

6. Welk item in je kledingkast is je absolute favoriet?

Mijn Balmain x H&M colbert. Wat ik er ook bij/onder aantrek, mijn outfit blijft interessant. Zo’n mooi item!

Talking Style With... Taria-ann van Survivor On Stilettos

Talking Style With... Taria-ann van Survivor On Stilettos

7. Weet je nog kleinere of onbekendere merken die wij allemaal zouden moeten kennen?

Laatst ontdekte ik een website Ankit, die echt allemaal schattige lifestyle Instagrammable dingen verkoopt. Zoals een hashtag lamp, marble telefoonhoes, en mokken in de vorm van een kat. Ik ben zo iemand die echt uren op internet kan zoeken tussen verschillende online shops die ik niet ken, maar meestal vergeet ik ze op te schrijven. Heel slim!

8. Wat is je favoriete trend op dit moment?

Metallic sneakers/schoenen. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

9. Heb je nog tips voor mensen die op zoek zijn naar hun eigen stijl?

Blijf lekker experimenteren en kijk waar jij je goed in voelt. Fouten maken mag en kan, ik heb ook zo vaak een modemisser gehad. Draag ook wat je zelf wil, trek je niks aan van anderen :-)

Talking Style With... Taria-ann van Survivor On Stilettos

Dus, wat vinden jullie van de stijl van Taria-ann? Je kan haar blog bekijken op www.survivoronstilettos.com!

Liefs,

Sonja

Retro Sonja | Vintage Fashion Blog

(Visited 12 times, 1 visits today)

1 comment on “Talking Style With… Taria-ann from Survivor On Stilettos”
    Notice: Undefined variable: i in /customers/5/c/4/retrosonja.com/httpd.www/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 14

    13/08/16

    Echt een leuke interview, ben haar laatst op instagram tegengekomen en meteen fan geworden! Love her style.

    http://www.stylememoires.com

    Notice: Undefined variable: args in /customers/5/c/4/retrosonja.com/httpd.www/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 29

LEAVE A COMMENT

Warning: Use of undefined constant cs_print_smilies - assumed 'cs_print_smilies' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/5/c/4/retrosonja.com/httpd.www/wp-content/themes/retrosonjablog/comments.php on line 97